Gipsy Saloon youtube kanaal

Gipsy Saloon heeft een eigen Youtube kanaal

donderdag 19 april 2018

Gezocht: nieuwe eigenaar voor zigeuner viool


Deze bericht graag  verspreiden naar eigen inzicht

Liefhebbers,

Zoals jullie wellicht weten is onlangs, op veel te jonge leeftijd, Nello Mirando jr.  overleden. Een grote klap voor de familie. Nello speelde op een prachtige viool, gebouwd door zijn grootvader Tata Mirando.
De familie zoekt nu een nieuwe eigenaar voor deze viool met bijbehorende stok. Er is één voorwaarde: dat de nieuwe eigenaar er zigeunermuziek op speelt. Met de opbrengst van de verkoop wil de familie iets moois laten maken voor het graf van Nello jr.
Deze mail schrijf ik namens Nello Mirando sr., met het verzoek om de vraag zo breed mogelijk te verspreiden onder de liefhebbers van zigeunermuziek.
Degene die interesse heeft kan bellen of een appje sturen naar Nello Mirando sr:  tel. +31 6 55391274.
Een unieke kans voor een violist en liefhebber van zigeunermuziek om te spelen op een bijzonder instrumenten met een bijzondere geschiedenis, een viool doordrenkt met het hart en de ziel van vele vele noten gespeeld door een uniek talent, Nello Mirando jr.  Laat deze viool niet verstoffen!!
Via de link hieronder is de viool te beluisteren, in huiskamersetting, aangrijpend en overtuigend. Opgenomen met een mobiele telefoon maar de kenner kan de kwaliteit daar doorheen horen.
Kijk 'best Jaroka brothers Anti/Nello' op YouTube

Zegt het voort!!
Geplaatst namens Nello Mirando sr. door Juke Westendorp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.