Gipsy Saloon youtube kanaal

Gipsy Saloon heeft een eigen Youtube kanaal

vrijdag 21 juni 2013

za 29 juni: feestelijke avond met 4 orkesten en jammsessions

Op zaterdag 29 juni sluiten we het seizoen af met maar liefst vier orkesten: Roemeens orkest Lautarii en Bagdalo, Ogto Gadje en natuurlijk Servus. Waarschijnlijk treffen jullie ook Nello Mirando met een viool tussen de muzikanten, waar hij geniet van zijn ‘muzikale kinderen’ en waar hij ondertussen al spelend de muziek en de sfeer een boost van jewelste geeft. We willen KHL en het Lloyd Hotel bedanken voor het helpen opbouwen van de ‘Gipsy Saloon’. Het is een enorm succes en we gaan zeker door met de formule. Twee zaterdagavonden per maand op de Oostelijke Handelskade – gratis -  optredens van toporkesten uit de Nederlandse zigeunermuziek scene. Beurtelings in KHL en het Lloyd Hotel. Hoewel heel anders van sfeer, bieden beide lokaties de onmisbare ingredi├źnten voor een mooie avond: goed eten en drinken, een informele sfeer maar volop aandacht voor kwaliteit. Een echte win-win formule, voor de orkesten, voor de Oostelijke Handelskade, voor KHL en het Lloyd Hotel en - last but not least – voor de luisteraar die op zoek is naar iets ├ęchts.

We zijn dan ook zeer verheugd om aan te kunnen kondigen dat de Gipsy Saloon in september weer doorgaat. We zijn nog op zoek naar de meest geschikte manier om onze fans op de hoogte te houden. In ieder geval zal het actuele programma te vinden zijn via gipsysaloon.blogspot.com. Hier vind je ook info over de verschillende orkesten. Moeilijk onthouden is het niet: alle zaterdagen halverwege de maand en alle laatste zaterdagen van de maand.

Op zaterdag 29 juni dus vier toporkesten die ongetwijfeld hun beste kunnen zullen tonen ten overstaan van zoveel bevriende concurrenten. Met jammsessions erbij wordt het zonder meer een inpirerende avond.

Reserveer dus op tijd, als je wilt eten! Iets komen drinken kan altijd wel.  


Adres: Oostelijke Handelskade 44 Amsterdam. Uitstekend met openbaar vervoer te bereiken. Parkeertip: P&R Zeeburg, € 8 met gratis tramverbinding voor 5 personenAls je wilt komen eten is reserveren gewenst: 020-7791575.  Voor de routebeschrijving zie www.khl.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.